OVER ONS

Lambert Juridische Cursussen is officieel erkend als opleidingsinstituut door de Nederlandse Orde van Advocaten.

De core business is het opleiden van advocaat(stagiaires), (kandidaat)notarissen en/of universitair schoolde juristen.

 

Het doel van Lambert Juridische Cursussen is het aanbieden van cursussen op verschillende locaties. De locaties worden gehuurd of met de klant kortgesloten. Uitgangspunt van de cursussen is dat de advocaat(stagiaires), (kandidaat)notarissen en/of universitair geschoolde juristen hun vakbekwaamheid kunnen onderhouden en actualiseren. Lambert Juridische Cursussen zal op inschrijving cursussen organiseren alsmede intern bij advocatenkantoren, stichtingen, verenigingen en bedrijven. Belangrijk speerpunt is dat de cursussen in de regio worden gegeven.

Met de cursussen van Lambert Juridische Cursussen wil zij de professionele en persoonlijke ontwikkeling van advocaten, notarissen en universitair geschoolde juristen verbeteren. Het belangrijkste in het werk van juristen is de kwaliteit van dienstverlening. In de verschillende rechtsgebieden is dit altijd van belang. Hierdoor moeten juristen de juridische kennis en expertise in huis hebben om aan dit hoge niveau te kunnen voldoen. Naast de juridische aspecten zijn ook een aantal vaardigheden van belang om de cliƫnten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. De kwaliteiten waaraan gedacht kan worden zijn de snelheid van werken, helicopterview hebben over de gehele zaak en de vaardigheid om ingewikkelde zaken helder en begrijpelijk te vertalen voor de klant en eventuele andere partijen.

Jotine Lambert

Jotine heeft van 2008 tot 2018 bij AKD het interne opleidingsinstituut draaiende gehouden. Hierbij kan je denken aan het zorgdragen voor de erkenning van het interne opleidingsinstituut. Tevens was zij verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten, de organisatie en administratie van alle cursussen.

Met deze ervaring en haar service gerichte instelling wat zij heeft opgedaan met haar jarenlange horeca ervaring, kan zij als geen ander cursussen en opleidingen organiseren. Naast haar studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag heeft zij in 2014 HBO opleidingskunde afgerond. Deze ervaringen helpen Jotine bij het vaststellen welk opleidingsprogramma het beste is, zowel voor Lambert Juridische Cursussen als voor inhouse cursussen bij de klant.

ONZE 3 PIJLERS

Op inschrijving

Interactieve klassikale cursussen met maximaal 25 deelnemers.

MEER INFO

Inhouse

Op maat gesneden cursussen georganiseerd bij u op kantoor.

MEER INFO

In de regio

Bespaar op reistijd met onze cursussen bij u in de regio.

MEER INFO